Ciganski vikend horoskop, saznajte sta vam ovaj horoskop kaze.

Ciganski vikend horoskop, saznajte sta vam ovaj horoskop kaze.

25. Oktobra 2024 0 By Luca

Evo ciganskog horoskopa za vikend za sve znakove:

Ovan
Za Ovna, ciganski horoskop nagoveštava susret s osobom iz prošlosti koja može probuditi davno zaboravljena osećanja. Zauzeti Ovnovi će se suočiti s potrebom za dodatnom pažnjom prema partneru, a posebno je važno pokazati razumevanje i strpljenje. Savetuje se da smirite svoje strasti i fokusirate se na mir.

Bik
Bikovima ciganski horoskop donosi sreću i prosperitet kroz nežnost i osećajnost u vezi. Slobodni Bikovi bi mogli privući osobu koja ih podseća na dom i stabilnost. Zauzeti će uživati u mirnim i romantičnim trenucima s partnerom. U ljubavi će vam nežnost otvoriti put ka većoj intimnosti.

Blizanci
Blizanci će ovog vikenda biti pod uticajem karte „Ljubavnici“ što znači da ih očekuju strastveni trenuci. Zauzeti Blizanci će osetiti veće emocionalno razumevanje s partnerom, dok slobodni mogu da očekuju strastven susret. Sledite intuiciju kada je reč o ljubavi – vikend vam donosi uzbuđenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak
Karta „Dom“ donosi Rakovima mir i sigurnost u vezi. Vikend je povoljan za zajedničke aktivnosti i kvalitetno vreme s porodicom. Slobodni Rakovi mogli bi osećati potrebu za stabilnim odnosom i tragati za osobom koja pruža sigurnost. Prijateljska okupljanja mogu otvoriti nova poznanstva.

Lav
Karta „Putovanje“ nagoveštava promenu u ljubavnom životu Lava. Zauzeti Lavovi mogli bi isplanirati romantičan vikend s partnerom, dok slobodni Lavovi imaju šanse za flert na nekom neplaniranom događaju ili tokom putovanja. Ovaj vikend donosi priliku za iznenadne avanture.

Devica
Za Device, karta „Poklon“ simbolizuje male znakove pažnje i nežnosti u ljubavi. Zauzete Device će uživati u mirnim trenucima s partnerom i možda primiti iznenađenje koje će im uliti sigurnost u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu dobiti lepe reči ili pažnju od nekoga ko ih simpatizira.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2