U narednim danima:Jedan zodijak ce biti jako povredjen,drugi ce se ludo zaljubiti!

U narednim danima:Jedan zodijak ce biti jako povredjen,drugi ce se ludo zaljubiti!

16. Aprila 2023 0 By Dejana

 Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, znajte da je sve moguce u danima koji slede.

 

 OVAN

U narednim danima cete biti jako iznenadjeni. Vi sada ne mozete ni da naslutite koliko vas voli neko iz vase proslosti. Moramo da kazemo da jedna bivsa ljubav sve vise misli na vas. Ucinila je sve sto je bilo u njenoj moci da vas zaboravi, ali joj nikada nije poslo za rukom. Ona je konacno resila da pokusa da vas ponovo osvoji. Svesna je toga da vas je povredila i razocarala, ali isto tako, iskreno se promenila i iskreno  se raduje  vasoj buducnosti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako je vase srce slobodno imajte na umu da ideja da joj date jos jednu sansu uopste nije losa.  Naravno, to u slucaju da i vi prema njoj osecate isto. Razmislite o svemu i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama jer ce cuda svakako biti moguca sto je jako vazno.

Naravno, moguce je da ce pripadnici vaseg  znaka koji su sada  u vezi imati istu situaciju. Ali, ako ste vec srecni, i imate nekoga ko vas voli, i koga vi volite, onda branite ono sto imate. Ne dajte da vam bilo ko unistava srecu koju imate. Neka proslost ostane tamo gde i pripada. Da je bilo dobro i sudjeno, ne bi se zavrsilo…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2