Kraj ljubavi,slomljeno srce i veliki bol:Veza ovih znakova ce doziveti svoj kraj!

Kraj ljubavi,slomljeno srce i veliki bol:Veza ovih znakova ce doziveti svoj kraj!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

  Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama biti jako iznenadjeni ako ste rodjeni u ovim znacima.  Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce neko doziveti najvece razocarenje na polju ljubavi…

 

  BLIZANCI

Dosao je kraj vase ljubavne veze. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali cini se da ste  ovog puta naisli na osobu koja ne ume da vas ceni. Iako ste vi zbog nje sve uradili, ono sto moramo da kazemo jeste da nije vredelo.

Pred vama su dani tokom kojih cete shvatiti da osoba sa kojom ste nije iskrena. Da je vama do nje iskreno stalo,ali da nikada i ni u kom slucaju ona nece moci i umeti da vam uzvrati istom merom, i to je ono sto morate da prihvatite. Jako je vazno da naglasimo da je vrlo moguce da cete saznati vesti koje ce vam slomiti srce. No, iako je kraj veze izvestan, to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate i dizete ruke od ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nekada moramo da se razocaramo, da se sklonimo od ljudi koji ne znaju da cene ono sto sa nama imaju, kako bi u nasim zivotima oslobodili prostor za ljude koji  ce doci i koji ce umeti da nas vole na pravi nacin.

Ako ste sada slobodni, imajte na umu da je vrlo moguce da cete se zaljubiti na prvi pogled. Da cete upoznati nekoga ko ce vas oduseviti na prvi pogled, ali nazalost, nece biti obostrano. Mozda ce ta osoba sa vama zapravo zeleti samo kratku vezu,  zabavu, a vi cete se zaljubiti kao nikada do sada, i pri tome kasnije isto toliko i patiti.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2