Nedeljni ljubavni horoskop od 24.aprila do 1.maja:Vreme je za emocije!

Nedeljni ljubavni horoskop od 24.aprila do 1.maja:Vreme je za emocije!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vam donosi zadnja sedmica u mesecu aprilu!

 

 OVAN

Emocije ce vam biti naglasene i u to nema nimalo sumnje. Vi ste znak koji je zbog ljubavi spreman na mnogo toga,ali sada ste konacno pronasli nekoga ko je spreman da vam uzvrati istom merom. Vreme je za srecu.

 

 BIK

Neko ste ko sada ne zeli promene na polju emocija. Mozda ste sami, i to vam prija, a mozda se jednostavno plasite razocarenja. To je sasvim u redu. Slusajte glas svog srca i nemojte obecavati sto ne mozete da ispunite.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji posebne emocije.Zadnja sedmica aprila vrlo lako moze da bude period kada cete saznati da vas neko voli. Sve ostalo je ovog puta na vama.

 

 RAK

Ovo ce biti dani kada cete zeleti da promenite neke stvari u svom zivotu. Mnogi rakovi su sada usamljeni i zele da imaju kraj sebe osobu koja ce im u svemu biti oslonac i podrska. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 LAV

Sve je doslo na svoje. Vrlo je moguce da cete u danima koji slede dobiti sve ono sto zelite. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti jer slede trenuci za radost, za srecu i pamcenje. Zasluzili ste to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren i odan i da ce vam to na delu dokazati. Tokom sedmice koja je pred nama vas cekaju jako lepa iznenadjenja i nemojte da sumnjate u srecu koja vas ceka.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2