Dnevni ljubavni horoskop za 23.april:Nedelja koja donosi raskid ovom znaku zodijaka!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.april:Nedelja koja donosi raskid ovom znaku zodijaka!

22. Aprila 2023 0 By Dejana

 Pred nama je kraj sedmice. Jednom znaku ce ovaj dan doneti raskid, i veliku tugu…

 

 OVAN

Nedelja koja je pred nama ce biti prilika da se uverite u neciju ljubav. Doci ce do toga da shvatite da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Sve ostalo je na vama.

 

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam se okrene kolo srece. Vi ste znak koji ce imati najvise srece kada je u pitanju ova nedelja. Bikovi koji su sada  u vezi bi cak mogli biti i zaproseni u danu pred nama. Treba da razmislite o svemu.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da je jednoj vodoliji stalo do vas. Da je iskrena i odana i da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Bice ovo dan za pravu ljubav kada ste vi u pitanju.

 

 RAK

Konacno, ovo ce biti dani za vas i dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Dakle, ova nedelja moze da promeni vas zivot na jedan jako lep nacin. Nemojte kriti emocije, voljena osoba ima prava da zna koliko vam je stalo.

 

 LAV

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je sve doslo na svoje. Da ste vi znak kojem ce ova nedelja biti jako lepa i talicna. Saznacete lepe vesti i napokon ce vam biti jasno da postoji neko ko vas voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, sreca. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ovo ce biti dani za romansu i za ljubav i u to nema nimalo sumnje. Slede dani za promenu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2