DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST! Pazite se pogresnih ljudi!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST! Pazite se pogresnih ljudi!

23. Augusta 2022 0 By Luca

Dnevni horoskop za 12. avgust za sve znake zodijaka!

OVAN

Dragi ovnovi, vas 12. avgusta očekuju pozitivna dešavanja koja će vam mnogo značiti. Pred vama je jedan od lepših dana u poslednje vreme tokom kojeg će za vas sve biti moguće i lako dostižno. Vi trebate iskoristiti dan što je moguće više.

BIK

Dragi bikovi, ako želite da izbegnete probleme, onda svakako morate pokazati mnogo veću količinu opreza. Vi u poslednje vreme ne vodite dovoljno računa o vašim postupcima, a to se mora promeniti. Vama je oprez neophodan.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ono što vi ne znate jeste to da je se osoba koju smatrate prijateljem zaljubila u vas. Zapravo vas jedna osoba već duži vremenski period želi kraj sebe u vezi, ali ta osoba nikako da skupi hrabrosti kako bi vam priznala istinu.

Werbung

RAK

Dragi rakovi, vas će jako skupo koštati to što verujete pogrešnim ljudima. Vi imate veliko poverenje u neke osobe koje toga nisu dostojne, a upravo će vas neke od tih osoba vrlo uskoro povrediti. Vi zaista morate povesti računa o tome kome vaše poverenje poklanjate.

LAV

Dragi lavovi, vas 12. avgusta očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vas na poslu očekuju lepi trenuci koji će vam značiti, jer će vam sve polaziti za rukom, ali vas zato nešto veoma loše čeka na planu ljubavi vašeg života.

DEVICA

Drage device, vama će položaj planeta tokom celog dana odgovarati i to trebate iskoristiti na najbolji mogući način. Mnogo toga će za vas biti dostižno i moguće. Vi ćete danas moći da se izborite za ono do čega vam je stalo.

Nastavak na sledećoj stranici…