Kad zena prestane da voli:Evo kako se tada ponasa!

Kad zena prestane da voli:Evo kako se tada ponasa!

23. Augusta 2022 0 By Luca

Pricacu vam danas o sebi.Jer,dajem sebi taj epitet da sam nekada davno volela do neba i do bola.Na moju srecu,ili moju zalost,sve se jednostavno zavrsilo tako kako jeste.Jer,doticni muskarac nije mogao,nije  hteo,ili kako god…da mi uzvrati ljubav.

Evo kako se zena ponasa kada prestane da voli:

Ona ti se ne javlja

Werbung

Da,ona koja ti je uvek bila dostupna,zena koja je uvek  bila tu i na koju si uvek mogao da racunas jednostavno prestaje da bude.Nije dostupna za tvoje pozive,nije tu sta god ti treba. Ona na koju si uvek mogao da racunas,ako dodje do toga da prestane da te voli,imace nove prioritete.

procitaj.

Ne mozes od svih ljudi ocekivati isrenost i dobrotu, pazi kome dajes svoje poverenje!

POCECE DA VISE VOLI SEBE:

Ovo je u doslovnom i bukvalnom smislu.Zena koja iskreno voli daje sve od sebe i za nju nista na svetu ne postoji osim tog muskarca.Zapostavi svoje potrebe,zapostavi svoje zelje,i jednostavno se ponasa kao da se nista nije desilo, kao da ona ne postoji jer je smisao i centar njenog zivota on.

Medjutim,ako taj muskarac nije u stanju da da sve od sebe kako bi je usrecio ili ona shvati da  njemu nije stalo i ako prestane da voli…Onda ce poceti da radi sve one stvari koje je htela jos odavno,jos ranije,i postace samoj sebi najvaznija.

NECE JE ZABOLETI AKO TE VIDI SA DRUGOM:

Da,ona koja te je volela do Boga,ako samo dodje do toga da prestane,postace ravnodusna i nece je zanimati ni gde si,ni sta radis.Njoj ce biti sasvim normalno ako si ti sam ali i ako imas  nekoga kraj sebe.Ona je jednostavno takva,osoba koja je u stanju da  ti da dusu ali ako jedna zena samo pomisli na    muskarca kojeg vise ne voli onda ce joj biti svejedno da li joj je on nasao zamenu.

Nastavak na sledecoj strani…