MUŠKARCI SE ZALJUBLJUJU PAŽLJIVO I POSTEPENO: 7 FAZA KROZ KOJE PROLAZE PRIJE NEGO ŠTO ZAVOLE ŽENU

MUŠKARCI SE ZALJUBLJUJU PAŽLJIVO I POSTEPENO: 7 FAZA KROZ KOJE PROLAZE PRIJE NEGO ŠTO ZAVOLE ŽENU

23. Augusta 2022 0 By Luca

1. SPOLJAŠNJA PRIVLAČNOST

Ma kakvo god mišljenje vi imali, spoljašnja ljepota i privlačnost su od velike važnosti. Fizički izgled je prva stvar koja privlači i zainteresuje muškarca. Jednostavno, ljudska pirorda je takva. Svako od nas ima, makar podsvjesno, tip partnera koji ga privlači, neki svoj ideal.

Ponekad muškarci vrlo svjesno i jasno znaju šta je ono što očekuju od buduće partnerke. Nekada nisu u stanju da baš sve opišu riječima, ali kada je vide oni će znati da žele baš takvu ženu kraj sebe. Naravno, pored toga i unutrašnji kvaliteti su važni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

2. PRIVLAČNOST

Ukoliko djevojka uzvrati muškarcu pažnju, njegovo interesovanje za nju se mijenja – pojačava se i prelazi u sledeću fazu, a to je privlačnost. Ovo je faza kad muškarac odlučuje da li će osvojiti tu djevojku ili ne.

Budite svjesni da on tad još ne gaji neka posebna osjećanja i naklonosti i može da prihvati odbijanje. Često se muškarcima dopadne više žena istovremeno.

procitaj:

NEZNOST,ISKRENOST,EMOTIVNOST: Izaberi drvo i saznaj svoju OSOBINU!

3. OSVAJANJE

Ovo je faza u kojoj muškarac pokušava da natjera djevojku da se zaljubi u njega. I neće odustati dok ne dostigne svoj cilj. Tada on pokušava da je impresionira na sve načine: poziva na sastanke, večere, u bioskop, brine o njoj, donosi joj poklone, štiti je.. to je period u kom žene najviše uživaju.

nastavak na sledecoj stranici..