Egipatski horoskop za početak jeseni za sve znakove!

Egipatski horoskop za početak jeseni za sve znakove!

14. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Egipatski horoskop otkriva svim znacima koja će im dešavanja doneti početak jeseni…

 

OVAN

Dragi ovnovi, početak jeseni će vam doneti nešto sasvim neočekivano. On će vam doneti poruku od strane vašeg bivšeg partnera. Upravo će vama već na početku jeseni postati jasno da vas ta osoba nije uspela zaboraviti. Mnogo toga značajnog vam stiže.

BIK

Dragi bikovi, početak jeseni vam donosi dešavanja koja će vas iznenaditi. Prvo će vas povrediti jedna osoba kojoj mnogo verujete što će vam veoma teško pasti, pa vas onda posle toga očekuje nešto pozitivno. Vas očekuje neočekivan novčani dobitak.

BLIZANCI

Dragi blizanci, početak jeseni vam donosi jako mnogo razloga za onu najveću tugu. Vas očekuju postupci vaših dragih osoba sa kojima će vas one jako povrediti. A vama će posebno teško pasti nešto što će vaš partner učiniti. Vaša voljena osoba će učiniti nešto preko čega ćete teško moći da pređete.

RAK

Dragi rakovi, početak jeseni vam donosi jako mnogo mira. Vama se nikakve posebno bitne stvari neće dešavati, ali ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas prosto pa svim problemi zaobići. Vas ne očekuje apsolutno niti jedan problem.

LAV

Dragi lavovi, na početku jeseni će vaš život postati mnogo drugačiji, lepši i bolji. Početak jeseni vam donosi dešavanja koja će vas prosto pa usrećiti. Prvo vas očekuju neka pozitivna dešavanja na poslu, pa vas onda očekuju trenuci na planu ljubavi vašeg života na koje vi tako dugo vremena čekate.

DEVICA

Drage device, vama dolaze dešavanja koja će vam mnogo značiti na početku jeseni. Egipatski horoskop otkriva da ćete uspeti da dođete do nekih veoma značajnih uspeha. Vama će jednostavno na početku jeseni sve polaziti za rukom što vi trebate iskoristiti što je moguće više.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2