Vikend ljubavni horoskop po ciganskim kartama za sve znakove!

Vikend ljubavni horoskop po ciganskim kartama za sve znakove!

23. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Vikend ljubavni horoskop otkriva pripadnicima znaka Vodolije da ih očekuju jako teški trenuci…

OVAN

Dragi ovnovi, jedno je sigurno, a to je da vam predstoji uspešan vikend. Naime, vama će predstojeći vikend biti uspešan zbog toga što ćete uspeti da vratite vašu vezu na pravi put. Vi ćete konačno uspeti da rešite neke velike ljubavne probleme, a to će vam tako mnogo značiti.

BIK

Dragi bikovi, ciganske karte otkrivaju da će vam se tokom vikenda pre svega dešavati lepe stvari u ljubavi. Naime, vama vikend donosi neka dešavanja koja će vam vratiti veru u svetlu budućnost vaše veze. Vas zaista ništa loše ne očekuje.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama vikend ni malo neće ispuniti očekivanja, jer će vam tokom njega postati jasno da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim veoma bitnim stvarima. Vi sada zaista jako mnogo verujete vašoj voljenoj osobi, ali će se to tokom vikenda promeniti.

RAK

Dragi rakovi, jako lako bi se moglo desiti da vi tokom vikenda dobijete poruku od vašeg bivšeg partnera. Naime, ciganske karte otkrivaju da vas ta osoba nije uspela zaboraviti. Zapravo ta osoba u poslednje vreme ne prestaje razmišljati o vama i ona će sasvim sigurno pokušati da vam se vrati u život.

LAV

Dragi lavovi, vikend ljubavni horoskop vam donosi najbolje moguće vesti. Naime, ne samo da ćete vi tokom vikenda uspeti da rešite jako mnogo problema nego će isto tako vaš partner tokom vikenda učiniti nešto sa čim će vam prosto dokazati svoju ljubav.

DEVICA

Drage device, vama predstoji pakleno težak vikend koji vam neće doneti skoro pa ništa dobro. Nažalost, vi i vaša voljena osoba se nećete ni malo dobro slagati tokom vikenda. Vas očekuju brojne nesuglasice zbog kojih ćete biti pod velikim stresom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2