Ljubavni jesenji horoskop za 2022. godinu: Ovna čeka radost!

Ljubavni jesenji horoskop za 2022. godinu: Ovna čeka radost!

24. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavni jesenji horoskop divne vesti donosi Ovnovima, dok upozorava pripadnike znaka Škorpije…

OVAN

Dragi ovnovi, kucnuo je čas da se izborite za ljubavnu sreću, a vi ćete se za nju izboriti tokom jeseni. Naime, vama će jesen biti čarobna, jer će vam doneti mnogo toga neverovatnog. A ona će vam pre svega doneti početak veze sa osobom sa kojom vam je sreća u ljubavi suđena.

BIK

Dragi bikovi, jesen će vam obeležiti prilika da se vratite na staro. Vi ćete tokom jeseni moći da započnete novu ljubavnu priču sa bivšim partnerom. Ta osoba će vam se vratiti u život i ona će biti spremna na razna čuda kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku.

BLIZANCI

Dragi blizanci, jesen vam neće biti lepa nego će vam biti jako teška. Tokom jeseni vas očekuje mnogo negativnih dešavanja u ljubavi. Jesen će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete se boriti sa tugom i vaša veza će biti u opasnosti.

RAK

Dragi rakovi, jesenji ljubavni horoskop vam donosi fantastične vesti. Naime, ako vas nešto očekuje tokom jeseni, onda vas očekuje ostvarenje vaših snova. Mnogi vaši ljubavi snovi će tokom jeseni postati predivna stvarnost.

LAV

Dragi lavovi, jesen će vam doneti ogromne probleme i lako bi se moglo desiti da se vaša veza završi zbog tih problema. Vas problemi očekuju zbog toga što će vaš partner poverovati u neke potpune laži o vama i vi nikako nećete uspevati da urazumite voljenu osobu.

DEVICA

Drage device, jesenji ljubavni horoskop otkriva da vas očekuje nešto za šta vi sada smatrate da vam se ne može desiti. Naime, vama će jesen obeležiti povratak na staro. Vi ćete posle nekih neverovatnih dešavanja započeti novu ljubavnu priču sa osobom koju ste u prošlosti mnogo voleli.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2