Vikend horoskop po ciganskim kartama: Ribe čekaju sjajni trenuci!

Vikend horoskop po ciganskim kartama: Ribe čekaju sjajni trenuci!

29. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Vikend horoskop po ciganskim kartama divne vesti donosi pripadnicima znaka Vage i Ribe…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam neće biti lep nego će vam biti veoma naporan i težak. Tokom vikenda vas očekuje mnogo negativnih dešavanja na mnogim planovima vašeg života, a vama će posebno teško pasti ono što vas očekuje u ljubavi.

BIK

Dragi bikovi, vikend će vam obeležiti ono čemu se sada ne možete nadati. Naime, tokom vikenda će vam jedna osoba jasno staviti do znanja da joj se dopadate. Jedna osoba će učiniti nešto sa čim će vam pokazati da vas želi kraj sebe u vezi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti mnogo problema i to ljubavnih problema. Vi i vaša voljena osoba se nećete ni malo dobro slagati, a vaš partner će posebno velike probleme stvoriti vašoj vezi sa jednim nepromišljenim postupkom.

RAK

Dragi rakovi, vama će predstojeći vikend biti prelep. Naime, vikend horoskop po ciganskim kartama otkriva da vas očekuje mnogo divnih trenutaka. Vama će se skoro pa na svim planovima vašeg života dešavati pozitivne i lepe stvari.

LAV

Dragi lavovi, vikend horoskop po ciganskim kartama vas upozorava na neka dešavanja. Prvo vam vikend donosi mnogo problema na planu ljubavi, pa vas onda očekuje i jedan novčani gubitak na kojeg vi sada ne možete računati.

DEVICA

Drage device, ako ćete vi nešto moći da učinite tokom vikenda, onda ćete moći jako dobro da se odmorite. Vama vikend ne donosi nikakve probleme niti brige nego vam donosi samo mnogo mira.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2