Horoskop istina i laži: OVE znakove će nešto IZNENADITI!

Horoskop istina i laži: OVE znakove će nešto IZNENADITI!

30. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će bliska budućnost biti veoma zanimljiva. Naime, horoskop istina i laži otkriva da vas očekuju brojna dešavanja i to pre svega na planu ljubavi vašeg života. Naime, ako vas nešto vrlo uskoro očekuje, onda vas očekuje jedna neverovatna prilika. Vas očekuje prilika za početak veze i to sa osobom na koju vi sada gledate samo kao na dobrog prijatelja.

Naime, vama će neka dešavanja otvoriti oči i vi ćete shvatiti da vas jedna osoba uopšte ne gleda kao prijatelja nego da vas želi kraj sebe u vezi. Jedna osoba će zapravo tokom bliske budućnosti biti spremna na razna čuda kako bi vas ubedila da joj ukažete priliku.

Vas očekuju dešavanja zbog kojih ćete jako bitnu odluku morati da donesete. Vi o svemu trebate dobro razmisliti.

RIBE

Drage ribe, vama se ni malo neće dopasti dešavanja koja vam stižu. Naime, horoskop istina i laži otkriva da vam dolaze brojni teški trenuci. Nažalost, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete shvatiti pravu istinu o nekim osobama. Prvo ćete saznati da su vas neke vaše drage osobe sve vreme lagale o jako bitnim stvarima i vi ćete morati da odlučite da li ćete otići od tih osoba, pa ćete posle toga saznati da vas je vaš partner prosto pa izdao.

Zbog svih tih dešavanja vi ćete imati osećaj da se ceo vaš svet ruši i samo od vas će zavisiti da li ćete vi otići od osoba do kojih vam je mnogo stalo ili ne.

Stranice: 1 2