POVRATAK NA STARO vrlo uskoro očekuje OVE znakove!

POVRATAK NA STARO vrlo uskoro očekuje OVE znakove!

3. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Povrtak na staro očekuje pripadnike nekih znakova. Nekim znacima stižu brojna bitna dešavanja u ljubavi…

 

DEVICA

Drage device, ako ste se vi nešto oduvek trudile da ne činite, onda ste se trudile da ne ponavljate greške. Vama se može desiti da napravite grešku, ali kada jednom napravite grešku, onda činite sve što je u vašoj moći kako tu grešku ne biste ponovili. A vi smatrate greškom povratak na staro. Vi prosto ne želite da se vraćate osobama od kojih ste morali da odete i vi to zaista skoro pa nikada ne činite.

Međutim, ako će vama nešto doneti bliska budućnost, onda će vam upravo doneti to. Ona će vam doneti novi ljubavni početak sa vašim bivšim partnerom. Vi zaista ne možete ni da pretpostavite koliko vam bitnih dešavanja uskoro stiže i to na mnogim planovima vašeg života. Vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih će vam postati jasno da vas bivši partner nije uspeo zaboraviti.

Vama će se prosto ta osoba vratiti u život i ona će biti spremna na mnogo toga kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku. Ta osoba će pre svega pokušavati da vam dokaže da je se promenila i zbog toga će ona činiti tako mnogo raznih postupaka, a vi ćete posle određenog vremena poverovati u promenu te osobe. Vi ćete poverovati da je se ta osoba promenila i zbog toga ćete odlučiti da toj osobi ukažete još jednu priliku.

Upravo na takav način ćete se vi vratiti na staro. Vas povratak na staro očekuje iako o tome sada ne možete ni sanjati. Uskoro vam stižu brojna bitna dešavanja u ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2