Bitna dešavanja do kraja nedelje: Evo šta čeka SVE znakove!

Bitna dešavanja do kraja nedelje: Evo šta čeka SVE znakove!

5. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Bitna dešavanja u ljubavi očekuju pripadnike znaka Lava i Vage u periodu do kraja nedelje…

OVAN

Dragi ovnovi, nažalost, vama će period do kraja nedelje obeležiti problemi i vama neće biti lako da izađete na kraj sa njima. Vi ćete problema pre svega imati na planu ljubavi i to zbog toga što će vaš partner preterivati sa svojom ljubomorom.

BIK

Dragi bikovi, vama će dani do kraja nedelje biti veoma lepi. Prvo ćete tokom njih uspeti da rešite jedan jako veliki problem, pa vas onda očekuje nešto veoma lepo što će vaša voljena osoba učiniti. Vi ćete dane do kraja nedelje provesti u lepom raspoloženju.

BLIZANCI

Dragi blizanci, bitna dešavanja vas očekuju u periodu do kraja nedelje, a ta dešavanja će vas iznenaditi. Naime, vama će u periodu do kraja nedelje postati jasno da vas kraj sebe u vezi želi osoba koju ste nedavno upoznali. Vama će to jedna osoba otvoreno pokazati.

RAK

Dragi rakovi, vi trebate biti veoma oprezni u periodu do kraja nedelje, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Nažalost, vas na mnogim planovima vašeg života očekuju negativna dešavanja zbog kojih ćete biti jako nervozni, ali vi sebi ne smete dopustiti nepromišljene postupke.

LAV

Dragi lavovi, bitna dešavanja u ljubavi vas očekuju u periodu do kraja nedelje, ali će vam se ta dešavanja dopasti. Naime, situacija na planu ljubavi vašeg života će u periodu do kraja nedelje postati mnogo drugačija, lepša i bolja.

DEVICA

Drage device, vama će dane do kraja nedelje obeležiti to što ćete shvatiti da su vas neke osobe sve vreme lagale o veoma značajnim stvarima. Vas u periodu do kraja nedelje očekuju dešavanja zbog koji ćete shvatiti da vaše drage osobe nisu onakve kakvim se predstavljaju.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2