Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za NAREDNE DANE!

Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za NAREDNE DANE!

9. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vi ćete izgubiti poverenjeu neke vaše drage osobe tokom narednih dana i u to nema nikakve dileme. Neke osobe će vas jako razočarati. Nažalost, vama će naredni dani doneti jako malo toga dobrog i oprez će vam biti neophodan.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će, nažalost, naredne dane obeležiti negativna dešavanja na planu ljubavi vašeg života zbog kojih ćete tugovati. Vaš partner će tokom narednih dana učiniti neke veoma loše postupke i vi preko tih postupaka nećete moći lako da pređete.

STRELAC

Dragi strelci, vama naredni dani donose samo mnogo mira. Vama predstoje veoma mirni dani, ali ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas svi, pa čak i oni najmanji, problemi zaobići.

JARAC

Dragi jarčevi, naredni dani će vam ostati u lepom sećanju, jer ćete uspeti da se izborite za nešto veoma značajno. Vi ćete tokom narednih dana uspeti da se izborite za ostvarenje jednog vašeg cilja. Očekuje vas nešto jako bitno.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi tokom narednih dana nećete imati problema nego ćete imati samo razloga za sreću. Vama dolaze dani koji će vam doneti mnogo toga dobrog. A vama će svakako najviše značiti jedno prelepo ljubavno iznenađenje sa kojim će vam vaš partner dokazati svoju ljubav.

RIBE

Drage ribe, horoskop po ciganskim kartama otkriva da vas tokom narednih dana očekuju kako problemi, tako i razlozi za sreću. Vi ćete problema imati jako mnogo na poslu, ali će vama raspoloženje popraviti nešto što se može nazvati ostvarenjem jedne vaše male želje.

Stranice: 1 2