Horoskop za POČETAK NEDELJE: Evo šta čeka SVE znakove!

Horoskop za POČETAK NEDELJE: Evo šta čeka SVE znakove!

9. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop za početak nedelje lepe vesti donosi Lavovima, dok upozorava pripadnike znaka Škorpije…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će početak nedelje doneti mnogo toga dobrog. Naime, vama će položaj planeta na početku nedelje odgovarati i zbog toga će vam sve polaziti za rukom. Očekuju vas dešavanja koja će vam se dopasti. Vi ćete na početku nedelje moći da se izborite za brojne pozitivne i lepe stvari i to jako lako.

BIK

Dragi bikovi, vas na početku nedelje očekuju negativna dešavanja i to na poslu. Vama će se na poslu desiti jako mnogo negativnih stvari i vama neće biti ni malo lako da izađete sa svim tim dešavanjima na kraj. Oprez će vam trebati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, horoskop za početak nedelje vam donosi dobre vesti. Naime, vi ćete na početku nedelje uspeti da rešite jako mnogo problema. Vi ćete konačno uspeti da učinite neke stvari koje već jako dugo vremena pokušavate učiniti.

RAK

Dragi rakovi, na početku nedelje ćete biti veoma nervozni, jer će vaša voljena osoba učiniti nešto što ne bi trebala da čini. Ona će učiniti nešto nepromišljeno i vama će biti jako teško da pređete preko tog postupka voljene osobe.

LAV

Dragi lavovi, horoskop za početak nedelje vam donosi veoma lepe vesti. Naime, vas na početku nedelje očekuje jako mnogo toga pozitivnog i lepog. Očekuju vas dešavanja na mnogim planovima vašeg života koja će vam omogućiti sreću.

DEVICA

Drage device, vama će početak nedelje doneti nešto veoma loše. Naime, vama će na početku nedelje postati jasno da vas je osoba kojoj mnogo verujete sve vreme lagala o nečemu jako bitnom i vi nećete znati šta da učinite povodom toga.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2