DOBRE I LOŠE VESTI: Zvezde su namenile radost OVIM znacima, dok će Vagi biti teško!

DOBRE I LOŠE VESTI: Zvezde su namenile radost OVIM znacima, dok će Vagi biti teško!

18. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Zvezde su nekim znacima namenile radost tokom narednog perioda, dok neke znakove tuga čeka…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredni period biti jako naporan zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Nažalost, vaša veza neće ni malo dobro funkcionisati zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će činiti postupke koje ne bi trebala da čini.

BIK

Dragi bikovi, naredni period vam donosi jako značajnu količinu novca. Vi ćete tokom narednog perioda do novca dolaziti veoma lako i vas nikakvi problemi sa finansijama ne očekuju. Došlo je vreme da se vaša finansijska situacija promeni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom narednog perioda ćete morati da odete od jedne osobe bez koje sada ne možete zamisliti svoj život. To ćete morati da učinite zbog toga što će vas jedna osoba jako mnogo povrediti. Ona će učiniti postupke koje ne bi trebala da čini.

RAK

Dragi rakovi, zvezde otkrivaju da vas tokom narednog perioda očekuje prilika koju nećete moći da propustite. Vama će se ukazati veoma kvalitetna poslovna ponuda koju ćete vi umeti da iskoristite. Baš zbog toga vas očekuje promena zaposlenja.

LAV

Dragi lavovi, zvezde su vam namenile samo radost tokom narednog perioda. Naime, vama dolaze dešavanja koja će vam ugrejati srce. Jako mnogo toga lepog će vam se desiti i to na mnogim planovima vašeg života. Vi ćete biti sjajno raspoloženi.

DEVICA

Drage device, tokom narednog perioda ćete saznati istinu o nekim osobama do kojih vam je stalo. Vi ćete saznati da neke osobe nisu onakve kakvim se predstavljaju. Dolaze vam dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2