Ljubavni ciganski horoskop do kraja nedelje: Lepi trenuci stižu OVIM znacima!

Ljubavni ciganski horoskop do kraja nedelje: Lepi trenuci stižu OVIM znacima!

18. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, velika tuga vam se sprema u periodu do kraja nedelje. Ljubavni ciganski horoskop otkriva da vam dolaze dešavanja koja vam ni malo lako neće pasti. Vama dolaze dešavanja od kojih vi sada strahujete.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će u periodu do kraja nedelje postati jasno da jedna osoba želi mnogo više od prijateljstva kada ste vi u pitanju. To će vam postati jasno zbog toga što će jedna osoba učiniti nešto što vi sada od nje ni malo ne možete očekivati. Ljubav će vas iznenaditi.

STRELAC

Dragi strelci, lepi trenuci vas očekuju u periodu do kraja nedelje. Naime, vi ćete konačno uspeti da vratite vašu vezu na pravi put. Ne samo da ćete uspeti da rešite jako mnogo problema nego vas isto tako očekuje jedan sjajan postupak vaše voljene osobe.

JARAC

Dragi jarčevi, period do kraja nedelje vam ne donosi skoro pa ništa dobro. Nažalost, do kraja nedelje vas očekuju samo brojni problemi sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj. Vaša voljena osoba će činiti postupke koje ne bi trebala da čini.

VODOLIJA

Drage vodolije, brojna pozitivna i lepa dešavanja vas očekuju u periodu do kraja nedelje. Vama dolaze lepi trenuci. Naime, vaš partner će u periodu do kraja nedelje učiniti nešto sa čim će vam bez bilo kakve dileme dokazati svoju ljubav.

RIBE

Drage ribe, dani do kraja nedelje vam donose samo tugu. Vas do kraja nedelje očekuju brojni postupci vašeg partnera koje on zaista ne bi trebao da čini. A vi ćete isto tako saznati da je vaša voljena osoba nedavno učinila nešto zaista nepromišljeno.

Stranice: 1 2