Važna dešavanja u ljubavi čekaju OVE znakove, dok će se Ribama isplatiti dobrota!

Važna dešavanja u ljubavi čekaju OVE znakove, dok će se Ribama isplatiti dobrota!

19. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Nekim znacima bliska budućnost donosi važna dešavanja u ljubavi, dok neke znakove čeka mnogo zanimljivih trenutaka…

OVAN

Dragi ovnovi, nažalost, vama će bliska budućnost pre svega doneti tugu. Ona vas očekuje zbog toga što će vas povrediti osobe do kojih vam je jako mnogo stalo. Uskoro će neke osobe učiniti postupke koje vi svakako da niste ni sa čim zaslužili.

BIK

Dragi bikovi, tokom bliske budućnosti ćete biti veoma lepo raspoloženi zbog ostvarenja jedne vaše želje. Vama će se ostvariti jedna vaša želja i to na najbolji mogući način. Vi ćete dobiti nešto na šta vi već jako dugo vremena čekate.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom bliske budućnosti jako bitnu odluku morati da donesete. Vi ćete to morati da učinite zbog toga što vas očekuje neočekivana prilika za promenu zaposlenja. Vama važna dešavanja vezana za posao uskoro stižu.

RAK

Dragi rakovi, vama će bliska budućnost doneti brojna bitna dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Vama će se ta osoba vratiti u život i ona će biti spremna na jako mnogo toga kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku. A od vaše odluke će zavisiti sve.

LAV

Dragi lavovi, vama će bliska budućnost doneti nešto jako pozitivno i dobro. Ono što vas očekuje jeste promena vaše finansijske situacije. Vama uskoro dolaze novčani dobici kojima se vi sada ne možete nadati, a oni će vas svakako oduševiti.

DEVICA

Drage device, bliska budućnost će vam doneti veliku ljubavnu tugu. Vama će se na planu ljubavi vašeg života desiti neke stvari koje vam se ni malo neće dopasti. Vaš partner će učiniti neke postupke sa kojima će vašu vezu dovesti pod veliki znak pitanja. Vama stižu važna dešavanja u ljubavi, ali vam se ona neće dopasti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2