Ljubav tokom poslednjih dana oktobra: Ovom znaku će biti slomljeno srce!

Ljubav tokom poslednjih dana oktobra: Ovom znaku će biti slomljeno srce!

19. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Tokom poslednjih dana oktobra neke znakove čekaju samo razlozi za ljubavnu tugu…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će poslednji dani u mesecu doneti nešto neverovatno. Naime, osoba koju ste nedavno upoznali će učiniti nešto sa čim će vam pokazati da vas želi kraj sebe u vezi. Vama će postati jasno da je se jedna osoba zaljubila u vas.

BIK

Dragi bikovi, vama će poslednji dani u mesecu doneti promenu situacije na planu ljubavi vašeg života. Vama će prestati da se dešavaju loše i vama će početi da se dešavaju brojne lepe stvari. Vi ćete razloga za ljubavnu sreću svakako imati mnogo.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas tokom poslednjih dana u mesecu očekuje neočekivana poruka koju će vam poslati vaš bivši partner. Ta osoba jeste na razne načine pokušavala da vas zaboravi, ali joj to nije pošlo za rukom i zbog toga će ta osoba početi ponovo da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

RAK

Dragi rakovi, vama će period do kraja meseca obeležiti to što ćete konačno uspeti da rešite brojne ljubavne probleme. Vas do kraja meseca očekuju dešavanja koja će vam pre svega omogućiti jako mnogo razloga za onaj najveći optimizam.

LAV

Dragi lavovi, period do kraja meseca vam neće biti težak nego će vam biti veoma lep. Period do kraja meseca vam donosi ostvarenje jedne vaše želje i to na prelep način. Vama će se ostvariti jedna vaša želja i zbog toga ćete biti veoma srećni.

DEVICA

Drage device, vas u periodu do kraja meseca očekuje nešto zaista nestvarno. Tokom poslednjih dana oktobra vas očekuje ostvarenje jednog vašeg sna. Vi ćete konačno dočekati nešto na planu ljubavi na šta čekate već jako dugo vremena.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2