Horoskop važnih vesti do 27. oktobra: Jarčevima stižu čarobni dani!

Horoskop važnih vesti do 27. oktobra: Jarčevima stižu čarobni dani!

23. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop važnih vesti otkriva svim znacima šta će im se dešavati tokom narednih dana, odnosno u periodu do 27. oktobra…

OVAN

Dragi ovnovi, naredni dani vam neće biti lepi nego će vam biti veoma naporni i teški. Vas u periodu do 27. oktobra očekuje mnogo toga negativnog i lošeg. Vama će posebno teško pasti neki problemi na planu ljubavi na koje vi sada ne možete računati.

BIK

Dragi bikovi, tokom narednih dana ćete imati mnogo razloga za veliku sreću. Prvo vam stiže novčani dobitak, pa vas onda očekuje jedno divno ljubavno iznenađenje. Naredni dani će vam nadmašiti sva očekivanja koja imate od njih.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom narednih dana tugovati zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i vama će zbog toga biti neopisivo teško. Pakleno teški trenuci vam predstoje.

RAK

Dragi rakovi, vama će naredni dani biti veoma lepi i vama tokom njih ništa neće moći da pokvari raspoloženje. Prvo što vas očekuje tokom narednih dana jeste jedno lepo ljubavno iznenađenje, pa vas onda očekuje i jedan jako bitan uspeh na poslu.

LAV

Dragi lavovi, horoskop važnih vesti otkriva da vas očekuje nešto zaista jako negativno. Nažalost, vi ćete tokom narednih dana saznati da vaša voljena osoba nije onakva kakvom se predstavlja. Naredni dani vam donose neka dešavanja koja će vam otvoriti oči.

DEVICA

Drage device, vama će naredni dani doneti priliku da rešite sve probleme sa nekim vašim dragim osobama. Neke osobe će poželeti da vam se vrate u život, a samo od vas će zavisiti da li će se to i desiti. Sve će zavisiti od vaše spremnosti da pređete preko vašeg ponosa.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2