Horoskop za početak nedelje: Rakovi će morati da pokažu oprez!

Horoskop za početak nedelje: Rakovi će morati da pokažu oprez!

30. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop za početak nedelje upozorava pripadnike znaka Raka…

OVAN

Dragi ovnovi, početak nedelje vam ne donosi dešavanja kojima se nadate. On vam donosi probleme. Vas očekuju problemi na mnogim planovima vašeg života, a vi ćete posebno teško moći da rešite probleme koji vas očekuju na planu ljubavi.

BIK

Dragi bikovi, početak nedelje će vam doneti ništa drugo nego radost. Vama će se na početku nedelje desiti jako mnogo lepih stvari i vi ćete biti sjajno raspoloženi. Ono što je sigurno jeste to da ćete imati mnogo razloga za optimizam.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će početak nedelje doneti lepe trenutke i to u ljubavi. Vama će se na planu ljubavi vašeg života desiti neke veoma lepe stvari koje će vas prosto pa oduševiti. Nedelja će vam započeti onako kako ste to samo poželeti mogli.

RAK

Dragi rakovi, horoskop za početak nedelje vas upozorava na neka dešavanja. Vas na početku nedelje očekuju negativna dešavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života i zbog svega toga ćete biti veoma loše zabrinuti.

LAV

Dragi lavovi, vama će početak nedelje doneti nešto bitno na poslu. Naime, vi ćete na početku nedelje uspeti da rešite jako mnogo problema, a vama će posebno mnogo značiti to što ćete uspeti da rešite brojne probleme u ljubavi.

DEVICA

Drage device, vama početak nedelje donosi samo mir. Vama se zaista ništa posebno bitno neće dešavati na početku nedelje niti na jednom planu vašeg života. Vama će zapravo na početku nedelje na trenutke biti čak i veoma dosadno.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2