Tokom prvih dana novembra: Nekome će biti slomljeno srce, dok će Ovan uživati!

Tokom prvih dana novembra: Nekome će biti slomljeno srce, dok će Ovan uživati!

30. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Tokom prvih dana novembra neke znakove čekaju samo veliki problemi…

OVAN

Dragi ovnovi, novembar će vam započeti onako kako ste to samo poželeti mogli. Tokom prvih dana u mesecu vas očekuje samo mnogo toga dobrog, dok vas nikakvi problemi ne očekuju. Vi ćete biti sjajno raspoloženi zbog onoga što vas očekuje.

BIK

Dragi bikovi, prvi dani u mesecu će vam biti neopisivo teški. Oni će vam prvo doneti nešto negativno na poslu, pa vas onda očekuju i neki veliki ljubavni problemi. Vi ćete zbog onoga što vam stiže biti pod jako velikim stresom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom prvih dana novembra ćete moći da dobijete sve što poželite i to veoma lako. Ne samo da će vama zvezde biti naklonjene nego će vam i položaj planeta odgovarati. Prvi dani u mesecu vam donose brojne razloge za sreću.

RAK

Dragi rakovi, vama će prvi dani u mesecu doneti mnogo toga negativnog. Nažalost, vama je biti slomljeno srce. Vi ćete saznati da je vaša voljena osoba učinila nešto što nikada nije trebala učiniti i vi ćete veoma teško moći da pređete preko toga.

LAV

Dragi lavovi, prvi dani u mesecu vam ne donose nikakve probleme, jer će vas čuvati zvezde. Vama će se zapravo dešavati samo pozitivne i lepe stvari. A vas će posebno prijatno iznenaditi jedan novčani dobitak kojem se vi sada ne možete nadati.

DEVICA

Drage device, prvi dani u mesecu će vam biti veoma naporni. Oni vam donose brojne obaveze na poslu, a vama će isto tako teško pasti nešto što će vaš partner učiniti. Vi ćete zaista biti veoma loše raspoloženi zbog onoga što vam predstoji.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2