Tokom prvih dana novembra: Nekome će biti slomljeno srce, dok će Ovan uživati!

Tokom prvih dana novembra: Nekome će biti slomljeno srce, dok će Ovan uživati!

30. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, tokom prvih dana novembra će mnogo toga u vašem životu postati mnogo drugačije i bolje. Prvi dani u mesecu vam donose samo brojne razloge za sreću, a vama će se posebno mnogo dopasti neka divna dešavanja koja vas očekuju u ljubavi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, novembar će vam započeti na jako loš način. Vas na početku meseca očekuju brojni razlozi za veliku tugu. Vama će vaš partner slomiti srce sa jednim postupkom i vi ćete preko toga veoma teško moći da pređete.

STRELAC

Dragi strelci, prvi dani novembra vam donose priliku o kojoj sada ne možete ni razmišljati. Oni vam donose priliku za promenu zaposlenja. Vama će se ukazati veoma kvalitetna poslovna ponuda, ali vi trebate dobro razmisliti o svemu pre nego što donesete bilo kakvu odluku.

JARAC

Dragi jarčevi, prvi dani u mesecu vam donose samo razloge za sreću. Prvo vas očekuje mali novčani dobitak, pa će onda vaš partner učiniti nešto što vam je već odavno obećao i on će vam dokazati svoju ljubav sa jednim postupkom.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete biti pod velikim stresom na početku meseca zbog nekih dešavanja. Nažalost, vama će se tokom prvih dana u mesecu desiti razne negativne stvari. Prvo vas očekuju brojni problemi na poslu, pa vas onda očekuju negativna dešavanja u ljubavi.

RIBE

Drage ribe, novembar će vam započeti na veoma zanimljiv način. Vama dolaze dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vama hoće mnogo značiti nešto što vas očekuje u ljubavi, ali će vas jako mnogo zabrinuti jedan potpuno neočekivan novčani gubitak.

Stranice: 1 2