Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Nekome stiže velika tuga!

Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Nekome stiže velika tuga!

6. Novembra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski horoskop donosi jako loše vesti pripadnicima znaka Vodolije…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredna nedelja doneti samo mnogo toga dobrog u ljubavi. Naredna nedelja će vam doneti mnogo ljubavnih uspeha. Vi i vaš partner ćete konačno postići neke kompromise i vaša veze će početi da funkcioniše na dobar način.

BIK

Dragi bikovi, vama će naredna nedelja doneti ljubavne probleme i to zbog ljubomore vaše voljene osobe. Vaš partner će preterivati sa svojom ljubomorom tokom naredne nedelje i vama će postati jasno da vam on ne veruje dovoljno.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ljubavni ciganski horoskop otkriva da vas očekuje jedna od lepših nedelja u poslednje vreme. Vama naredna nedelja donosi samo mnogo toga dobrog. Vas na planu ljubavi vašeg života očekuju dešavanja koja će vam omogućiti sreću.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama naredna nedelja donosi dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da vas bivši partner nije uspeo zaboraviti. Upravo će ta osoba tokom naredne nedelje učiniti nešto zbog čega će vam to postati savršeno jasno.

LAV

Dragi lavovi, vama će naredna nedelja biti jako naporna i teška. Tokom cele nedelje vas očekuju problemi na planu ljubavi i to najviše zbog toga što vaš partner skoro pa uopšte neće voditi računa o onome što čini. Vama baš i neće biti lako.

DEVICA

Drage device, vas će tokom naredne nedelje nešto iznenaditi, a vas će iznenaditi to što ćete shvatiti da vas jedna osoba više ne gleda kao prijatelja nego da vas želi kraj sebe u vezi. Vama će postati jasno da je se jedna osoba prosto pa zaljubila u vas.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2