Ljubavni vikend horoskop po ciganskim kartama: Strelcu velika tuga stiže!

Ljubavni vikend horoskop po ciganskim kartama: Strelcu velika tuga stiže!

10. Novembra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavni vikend horoskop po ciganskim kartama donosi dobre vesti pripadnicima nekih znakova, dok Strelce upozorava na neka dešavanja…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam ne donosi previše toga dobrog. Nažalost, vaš partner će učiniti nešto što ne bi trebao da čini i on će vam sa jednim postupkom naneti jako veliku količinu tuge. Vaš partner će učiniti nešto čemu se vi sada ni malo ne možete nadati.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti preko potrebni mir. Vas tokom vikenda niti jedan problem na planu ljubavi vašeg života ne očekuje. Posle dugo vremena vama predstoji vikend lišen bilo kakvih negativnih dešavanja na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti mnogo razloga za sreću, jer će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo drugačija i bolja. Vama vikend donosi neka dešavanja zbog kojih ćete razloga za veliku ljubavnu sreću imati jako mnogo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, ako obratite pažnju na postupke osoba iz vašeg okruženja, onda ćete shvatiti da je se jedna osoba zaljubila u vas. Naime, vikend ljubavni horoskop otkriva da će tokom vikenda jedna osoba koju smatrate prijateljem učiniti nešto zbog čega ćete shvatiti da ona želi mnogo više od prijateljstva kada ste vi u pitanju.

LAV

Dragi lavovi, vikend vam donosi probleme i to brojne. Tokom celog vikenda vas očekuju negativna dešavanja i to zbog toga što će vaš partner činiti razne nepromišljene postupke. Vama vikend zaista neće niti malo ispuniti očekivanja.

DEVICA

Drage device, vikend ljubavni horoskop po ciganskim kartama vam donosi sjajne vesti. Naime, vi ćete vikend provesti u sjajnom raspoloženju i to zbog toga što će vaš partner učiniti nešto sa čim će vas bez bilo kakve dileme oduševiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2