FARAONSKI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MESECA NOVEMBRA!

FARAONSKI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MESECA NOVEMBRA!

11. Novembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama druga polovina meseca ne donosi sreću nego vam donosi tugu. Faraonski horoskop vas upozorava na neka dešavanja. Nažalost, vama će se desiti tako mnogo toga negativnog i lošeg na planu ljubavi vašeg života.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas tokom druge polovine meseca očekuje sjajna prilika i to prilika za promenu zaposlenja. Vama će se ukazati prilika da počnete obavljati zaposlenje kakvo vam i odgovara, a sve će zavisiti samo od vaše odluke.

STRELAC

Dragi strelci, tokom druge polovine meseca vas očekuje mnogo razloga za veliku tugu. Vi ćete prvo morati da odete od jedne osobe kojoj mnogo verujete, pa će onda posle toga vaš partner učiniti nešto zbog čega ćete u potpunosti izgubiti poverenje u njega.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama druga polovina meseca donosi kako mir, tako i sreću. Tokom druge polovine meseca vas očekuju brojna sjajna dešavanja. Nije preterivanje ako se kaže da će vaš život postati drugačiji i lepši zbog onoga što vas očekuje.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će druga polovina meseca doneti dešavanja koja će vas prosto pa oduševiti, a vas će pre svega oduševiti ono što vas očekuje u ljubavi. Upravo vas tokom druge polovine meseca očekuju dešavanja zbog kojih ćete samo za sreću znati.

RIBE

Drage ribe, vama će trebati jako veliki oprez tokom druge polovine meseca, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Vama će se na mnogim planovima vašeg života dešavati negativne stvari, ali vi sebi ne smete dopustiti nepromišljene postupke zbog nervoze koju ćete osećati.

Stranice: 1 2