Izaberi sliku zimske idile i saznaj sta ti donosi najhladnije godisnje doba!

Izaberi sliku zimske idile i saznaj sta ti donosi najhladnije godisnje doba!

25. Novembra 2022 0 By Dejana

Ali iako ces toliko raditii jasno je da ce ti sve to prijati. Jer ces znati da si nikada blize svom cilju.

Vrlo je moguce da ces napokon moci da ostvaris jednu svoju veliku zelju kada pricamo o karijeri. Neko si kome je jako vazno da ima novac, skoro koliko i cinjenica da imas nekoga koga volis i ko voli tebe… Dakle moze se reci da ce ova zima biti prilika kada ces moci da kazes da se tvoja poslovna zelja ostvarila.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ TRI:

Ova sliku oznacava povratak u tvoj zivot nekoga iz proslosti. To je ono sto moramo da kazemo. Jasno je da nema nimalo sumnje da ces u danima koji su pred nama saznati da neko ko te  je jako povredio zeli jos jednu sansu. Da li ce do toga doci to je samo na tebi…  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ces imati sansu da razmislis.Ako i ti tu osobu volis i dalje i ako ti nije poslo za rukom da je  zaboravis.. Onda treba da razmislis o svemu.Samo je vrlo vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da je bitno da moras da budes spreman na posledice.

Jer, isto kao sto je moguce da ce ta osoba sve da ucini da te usreci ako joj das  drugu sansu…

Isto je tako moguce da ce umeti i da te povredi jos jednom. Ponovo se poigra sa tobom. To je odluka koju moras sam da doneses i da budes spreman na posledice ako odluka bude pogresna.

 

 

Stranice: 1 2