Tokom sledece sedmice,ovi znaci moraju da paze sta rade!

Tokom sledece sedmice,ovi znaci moraju da paze sta rade!

26. Novembra 2022 0 By Dejana

 JARAC

Vi ste na polju posla sada uspesniji nego ikada.  Jako ste kreativni i imate niz zelja na kojima uporno radite. Postavili ste sebi neke ciljeve i ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da  oni nisu mali. Vi ste spremni da se borite ali imajte na umu da imate kolege i saradnike koji su ljubomorni na vas i na vase znanje. Za vas uspeh. I pokusace da vam na neki nacin poremete planove. Zato je nas savet da u danima koji su pred nama nikome ne pricate o svojim idejama. Nemojte pricati sta je ono sto zelite niti davati  svoje predloge za resavanje nekih problema. Moguce je da ce neko od vasih saradnika te ideje da predstavi kao svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Morate da imate na umu da ste u okruzenju gde vam samo glume prijatelja, a zapravo jedva cekaju da napravite neku gresku. Nadjite nacina da prepoznate ko je osoba kojoj mozete verovati, a do tada  mudro cutite da vam se ne bi vasa naivnost i dobrota obila o glavu.

 

RIBE

Moramo da kazemo da ce tokom sledece sedmice jedna vasa  bivsa ljubav zeleti jos jednu sansu.

Nema nimalo sumnje da je ona neko koga ste voleli najvise na svetu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da se ne vraca u vas zivot zato sto vas voli vec sto je shvatila da nju nikada niko nece voleti na nacin na koji je vi volite. Imajte to na umu. Moramo da kazemo da je vise nego moguce  da samo zeli da njoj bude lepo. Nas savet je da joj ne prastate i da joj se ne vracate. Ako nas pitate  zasto,samo cemo reci da vi zasluzujete vise nego sto ona moze da vam pruzi. Vama ipak treba neko ko ce vas voleti na nacin na koji vi  zasluzujete.

Stranice: 1 2