Horoskop za prve dane decembra: Evo na kakav način će započeti mesec svim znacima!

Horoskop za prve dane decembra: Evo na kakav način će započeti mesec svim znacima!

28. Novembra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop za prve dane decembra upozorava pripadnike znaka Lava…

OVAN

Dragi ovnovi, mesec će vam započeti na lep način, jer vas tokom prvih dana decembra čeka ozbiljan i važan novčani dobitak. Vama na početku meseca stiže novac koji će vam svakako jako mnogo značiti.

BIK

Dragi bikovi, na početku meseca ćete osećati jako veliku nervozu, jer se nećete dobro slagati sa osobama do kojih vam je mnogo stalo. Vas na početku meseca očekuju brojne nesuglasice sa vašim dragim osobama i baš zbog toga ćete biti jako loše raspoloženi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će prvi dani decembra doneti dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vi nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života, ali će vam zato na poslu sve polaziti za rukom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, horoskop za prve dane decembra vam donosi najbolje moguće vesti. Naime, na početku meseca ćete samo za onu najveću sreću znati. Vas očekuje mnogo lepih dešavanja, a vama će najviše značiti to što ćete se izboriti za nešto za šta se dugo vremena borite.

LAV

Dragi lavovi, vas na početku meseca očekuje samo mnogo problema. Prvo će vam neke vaše kolege stvoriti probleme na poslu, pa će vam se onda desiti nešto na planu ljubavi vašeg života zbog čega ćete se boriti sa jako velikom tugom.

DEVICA

Drage device, prvi dani decembra vam ne donose nikakva posebno bitna dešavanja. Ipak, ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas svi problemi zaobići. Problemi vas ne očekuju, jer ćete biti pod velikom zaštitom zvezda.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2