Sledi period za promene:Bivse ljubavi ovih znakova ce postati sadasnje!

Sledi period za promene:Bivse ljubavi ovih znakova ce postati sadasnje!

28. Novembra 2022 0 By Dejana

  Postoje neki ljudi koje nikada ne zaboravimo i one koje  uzalud u drugima trazimo.

 

BIK

Vama sledi period za promene. Slede dani kada cete konacno pogledati istinu u oci i kada cete shvatiti. Da ne vredi da vise pokusavate da  zaboravite nekoga  iz svoje proslosti. Da ne vredi da se  bavite bilo cime drugom osim sobom. Da prosto morate da prihvatite da vama bez te osobe nema srece.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je samo pitanje dana kada ce doci do promene. Kada ce konacno doci do toga da vam se ta osoba konacno javi. Ona je jednostavno shvatila da pripada vama bas kao  sto i vi pripadate njoj. To je ono sto je cinjenica.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vrlo je vazno da imate na umu da ne bi ste ni u kom slucaju smeli da  obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ali ako su vase emocije i dalje jake i ako je i vama  stalo onda se prosto prepustite. Ljubav je emocija koja se desi kada se najmanje nadamo ali svakako i ona koja donosi najvise srece. Slede promene i dani kada ce vase zelje konacno postati stvarnost. Mislite o tome, znajte da nista nije nemoguce kada ste vi u pitanju u danima koji  su pred nama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2