CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Škorpije čekaju teški trenuci!

CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Škorpije čekaju teški trenuci!

1. Decembra 2022 0 By Luca

Ciganski ljubavni vikend horoskop upozorava pripadnike znaka Škorpije, dok divne vesti donosi Vodolijama…

OVAN

Dragi ovnovi, dešavanja tokom vikenda vam ni malo neće ispuniti očekivanja. Nažalost, vas očekuje jako mnogo ljubavnih problema, a te probleme će vaš partner izazvati sa nekim postupcima. Vaš partner će učiniti neke jako nepromišljene postupke.

BIK

Dragi bikovi, vi tokom vikenda trebate biti oprezni, jer će vaš partner preterivati sa svojom ljubomorom. Vaš partner je zapravo poverovao u laži nekih osoba, a da je to zaista tako vama će postati savršeno jasno tokom vikenda.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend će vam doneti mnogo razloga za ljubavnu sreću i to zbog toga što će vaš partner konačno ispuniti jedno svoje obećanje. Vaš partner će tokom vikenda učiniti nešto što vam je već odavno obećao i to će vam biti od najvećeg mogućeg značaja.

RAK

Dragi rakovi, vikend vam donosi probleme u ljubavi, a vi sa tim problemima nećete moći lako da izađete na kraj. Vi i vaša voljena osoba se nećete dobro slagati tokom celog vikenda, ali vi sebi ne smete dopustiti nikakve nepromišljene postupke zbog kojih biste mogli zažaliti.

LAV

Dragi lavovi, vikend ciganski ljubavni horoskop vam donosi veoma lepe vesti. Naime, ako će vama vikend nešto doneti, onda će vam on doneti promenu situacije na planu ljubavi vašeg života. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete imati razloga za iskrene osmehe.

DEVICA

Drage device, vama će tokom vikenda postati jasno da se mnogo dopadate jednoj osobi. Vama će vikend obeležiti postupak jedne osobe sa kojim će vam ona pokazati da vas želi kraj sebe u vezi. Stižu vam zanimljivi trenuci.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2