Dnevni horoskop za 3.decembar:Nekome ce ovaj dan doneti veliko razocarenje!

Dnevni horoskop za 3.decembar:Nekome ce ovaj dan doneti veliko razocarenje!

2. Decembra 2022 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da ce nekome ovaj dan jako tesko pasti,ali sve je to zivot…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada ce neko morati da se zapita sta je ono sto zeli. Cinjenica je da ste vi znak koji ima dileme i sada je konacno doslo vreme da se odlucite na koju cete stranu.

 

 BIK

Vrlo ste uznemireni zato sto vam je jasno da osoba koju volite prema vama ne oseca isto. To je ono sto moramo da kazemo. No, vrlo je moguce da ce doci do toga da saznate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste voljeni. Da postoji  neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite.

 

 RAK

Ovaj dan ce biti prilika da se zapitate sta je zapravo ono sto vam treba. Cini se da vam je konacno jasno da je neko iskren prema vama. Ako toj osobi date priliku vise je nego moguce da cete dobiti ono sto ste zeleli.

 

 LAV

Konacno dolaze lepsi dani i za vas. Posle niza suza i razocarenja cete napokon doci do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije i imajte na umu da je vazno da iskoristite sansu za srecu.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan biti jedan od onih kada cete morati da donesete neke odluke. Naravno da vam to nece pasti lako ali sve je to zivot. Cini se da sada ni vi sami ne znate sta je ono sto vam treba za srecu.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2