Dnevni horoskop za 3.decembar:Nekome ce ovaj dan doneti veliko razocarenje!

Dnevni horoskop za 3.decembar:Nekome ce ovaj dan doneti veliko razocarenje!

2. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Da postoji neko ko je iskren i ko zeli da vas ima u svojoj blizini. Razmislite o tome sta tacno zelite  i nemojte obecavati sto niste u stanju da ispunite.

 

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam se neke  zelje ostvare. To je vrlo vazno. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete  ziveti. Imajte na umu da je na vama  sve, i da samo vi treba da odlucite sta vam je zapravo najpametnije da uradite.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je jednom raku stalo do vas. Da cete u danima koji su pred nama konacno dobiti ono sto zelite, a to je nova sansa za ljubav. Slusajte svoje srce.

 

 JARAC

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 

 VODOLIJA

Sjajan vam dan sledi. Posle niza suza cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, jer sledi dan kada ce cuda biti vise nego moguca. To morate imati na umu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ovo ce biti dan za ljubav  i dan kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Uskoro ce vam biti jasno da je neko dugo krio svoje emocije ali da nema nimalo sumnje da je to cinio iz dobre namere…

Stranice: 1 2