Dnevni ljubavni horoskop za 3.decembar:Subota moze biti dan za najvecu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 3.decembar:Subota moze biti dan za najvecu ljubav!

2. Decembra 2022 0 By Dejana

Dragi nasi,evo sta ce vam doneti prvi vikend u novom mesecu.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ova subota biti dan za srecu i da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Vama nikada nije bilo lako ali je moguce da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko kome je do vas iskreno stalo.Dakle sve je na vama ali je vrlo vazno da imate na umu da su cuda moguca. Neko je spreman da se bori za vas.

 

 BLIZANCI

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ovo ce biti dan kada ce doci do velikih promena u vasem zivotu. Subota koja sledi donosi ostvarenje jedne velike zelje kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da danas saznate lepe vesti.Ako postoji neko o kome mastate onda vi treba da ucinite prvi korak. Nema nimalo sumnje da bi neko sve ucinio za vas.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite.Ako postoji neko koga volite moguce je da cete sazati da ta osoba oseca isto.Konacno ce sreca biti na korak od vas.

 

 DEVICA

Subota koja je pred nama ce doneti srecu. To je ono sto moramo reci. Nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama shvatiti da je neko iskren prema vama. Jedan rak iskreno zeli da mu date sansu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2