Nedeljni horoskop:  Cak tri znaka ce do 12.decembra docekati svoju srecu!

Nedeljni horoskop: Cak tri znaka ce do 12.decembra docekati svoju srecu!

2. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam se tokom ove sedmice ostvari jedna velika zelja. Samo je bitno da znate da cete konacno dobiti ono sto vam srce zeli i da se vodite time.

 

 SKORPIJA

Ova sedmica decembra ce vama biti vise nego lepa. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na srecu i ona ce konacno doci u vas zivot sa namerom da u njemu i ostane.Mislite o tome.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da ste voljeni i da ste konacno nasli nekoga ko je spreman da vam uzvrati ljubav za ljubav. Ceka vas jako lepa sedmica i dani kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu. Samo cuvajte ono sto imate.

 

 JARAC

Morate da imate na umu da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze  svoje emocije. Cini se da cete posle niza suza dobiti ono sto vase srce iskreno zeli. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Posle toliko ruznih trenutaka, konacno vam sledi novi pocetak. Ova sedmica decembra moze da donese sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Samo ni u kom slucaju nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko je spreman da sve ucini ne bi li vam dokazao svoju naklonost…

Stranice: 1 2