Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Vage čeka mnogo toga lepog!

Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Vage čeka mnogo toga lepog!

3. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski horoskop otkriva svim znacima šta će im doneti naredna nedelja…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredna nedelja doneti mnogo problema u ljubavi i vi sa tim problemima nećete moći lako da izađete na kraj. Problemi vas očekuju zbog postupaka vašeg partnera. Vaš partner će učiniti postupke koje ne bi trebao da čini.

BIK

Dragi bikovi, vama će tokom naredne nedelje postati jasno da je se jedna osoba zaljubila u vas. Jedna osoba će učiniti nešto sa čim će vam to otvoreno pokazati. Naredna nedelja će vam doneti dešavanja kojima se vi sada ne možete nadati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom naredne nedelje ćete imati mnogo problema i to zbog ljubomore voljene osobe. Vama će postati jasno da vam vaš partner ništa ne verujete. Vaša voljena osoba će činiti neke postupke koje ne bi trebala da čini.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, tokom naredne nedelje ćete biti loše raspoloženi zbog toga što će vam postati jasno da vas je vaš partner dugo vremena lagao. Vi ćete saznati za neke postupke voljene osobe i zbog toga će vam biti teško. Teški dani vam stižu.

LAV

Dragi lavovi, ljubavni ciganski horoskop vam donosi sjajne vesti. Naime, vama će narednu nedelju obeležiti nešto nestvarno. Naime, vama će naredna nedelja doneti nešto na šta vi čekate jako dugo vremena i baš zbog toga ćete biti lepo raspoloženi.

DEVICA

Drage device, tokom naredne nedelje vas očekuju brige. Prvo će vaš partner učiniti nešto nepromišljeno, pa će onda jedna osoba na razne načine pokušavati da vam stvori probleme. Naredna nedelja vam neće doneti sreću kojoj se nadate.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2