Dnevni ljubavni horoskop za 5.decembar:Sreca kuca na necija vrata!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.decembar:Sreca kuca na necija vrata!

4. Decembra 2022 0 By Dejana

 

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada cete morati da se zapitate da li je  neko vredan vaseg oprostaja. Jer ono sto je izvesno jeste da ta osoba prema vama oseca sve najlepse i da se iskreno kaje sto vas je ikad rastuzio.

 

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da ce ovaj dan doneti sansu za srecu i da ce ovo biti prilika da se posvetite sebi. Posle niza  suza i razocarenja ce konacno biti moguce da dobijete ono sto zelite i to je ono sto je najvaznije od svega.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani kada ce sve biti moguce. Ovo bi mogao da bude dan za najlepse promene. Posle niza suza ce doci do nekih divnih trenutaka,a vama se osmeh vraca na lice brze nego sto mislite.

 

JARAC

Moramo da  naglasimo da samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji su pred nama. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da je nekome do vas iskreno stalo.

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da ce ovo biti ponedeljak kada cete se osecati umorno i neraspolozeno. Delovace vam da  niste voljeni,da je ceo svet protiv vas.Samo je pitanje dana  kada ce neko na delu da vam dokaze svoje emocije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Moramo reci da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti ono sto zelite. Dakle,ovo ce biti dan za velike promene. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da vam je cilj blize nego sto mislite.

Stranice: 1 2