Bivsa ljubav nije prestala da vas voli:Ove znakove ce neko moliti za oprostaj!

Bivsa ljubav nije prestala da vas voli:Ove znakove ce neko moliti za oprostaj!

5. Decembra 2022 0 By Dejana

 

 BIKL

Neko ste ko  prica da je zauvek  zavrsio sa prosloscu. Ali, vas ceka jedno veliko iznenadjenje jer cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja vas voli. Moramo da kazemo da je to neka bivsa ljubav kojoj ste mozda cak  zaboravili i lik. Jako dugo vremena je proslo od kako vi niste zajedno ali ono sto moramo reci jeste da ona ne samo da vas pamti vec vas i voli.

Ukoliko je vase srce slobodno imajte na umu da nema nista lose u tome da razmislite da joj date sansu.  Naravno, ne u smislu da udjete u vezu sa njom ako nemate emocije. Bice dovoljno da joj date priliku da bude u vasoj blizini i da pokusa da se izbori za vasu paznju, a kasnije  i za ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   STRELAC

Konacno je dosao kraj  suzama,konacno nema vise patnje. Jasno vam je ko je vasa srodna dusa. Ma koliko da ste pokusavali da je zaboravite cinjenica je da vam nije uspelo. I zato je vreme da vasa bivsa ljubav konacno sazna da  je i dalje volite. Cak i u slucaju da vas odbije imajte na umu da  cete time bar znati na cemu ste. Da vise necete ziveti u laznoj nadi.

Mi vam ne mozemo reci kakav ce biti dalji sled dogadjaja jer samo osoba  o kojoj mastate zna sta je ono sto oseca.Samo ona zna da li je spremna da vam prasta i da li je to ono sto zeli.

Ali imajte na umu nesto vazno. Ako vec odlucite da sa njom pokusate jos jednom morate da znate nesto vazno… Ta osoba je otisla od vas jer niste znali da cenite ono sto imate sa njom. Dakle sada morate da se menjate i da pristajete na kompromise.Kada je ljubav prava sve je drugo manje vazno, a inat i ego se lako pobede i pogaze zarad prave srece i iskrene ljubavi.

Stranice: 1 2