Ljubavni horoskop za 6.decembar:Kome ce ovaj utorak biti caroban?

Ljubavni horoskop za 6.decembar:Kome ce ovaj utorak biti caroban?

5. Decembra 2022 0 By Dejana

 Kada je u pitanju utorak koji je pred  nama moramo da kazemo da je sve moguce. Evo koga cekaju iznenadjenja.

 

 OVAN

Ovaj utorak ce biti prilika da se zapitate  sta je ono sto zelite i ko je osoba do koje vam je stalo. Cini se da ste vi sada u ljubavnom trouglu i da ni sami ne znate sta je ono sto vam za srecu treba. Mislite o tome.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav i dan kada ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Jako ste dugo cekali na to ali se cini da je konacno pred vama dan kada ce neko na delu da vam dokaze sta je ono sto prema vama oseca.

 

 BLIZANCI

Vi ste neko ko je jak i snazan i ko ume i zna da se bori za ono sto zeli. Moramo da kazemo da ce ovaj utorak biti dan kada cete morati da donesete neke odluke. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Konacno ce i vama doci lepsi dani.  Ovaj utorak bi mogao da bude dan za velike promene i kada ce doci do velikih iznenadjenja. Neko vam jako znaci i vise je nego moguce da ce doci do toga da saznate da je obostrano.

 

 LAV

Moramo da naglasimo da su pred vama dani za emocije i dani kada ce doci do promena.  Jako vam znaci jedan rak i samo je bitno da se zapitate sta je ono sto tacno od zivota zelite. Postoji neko ko vam jako znaci.

 

 

DEVICA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce doci do promena na polju emocija. To je jako  vazno jer vi morate da razmislite sta je ono sto tacno od zivota  zelite. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2