Ljubavni horoskop za sredu,7.decembar:Danas nekome sledi kraj ljubavne veze!

Ljubavni horoskop za sredu,7.decembar:Danas nekome sledi kraj ljubavne veze!

6. Dezember 2022 0 Von Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je  iskren prema vama i da nema bas nimalo sumnje da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako mu date priliku moguce je da ce vas usreciti kako nikada ranije niko nije.

 

SKORPIJA

Danas cete pogledati istinu u oci. Konacno ce vam biti jasno da osoba za koju se borite nije ona prava. Da ona samo glumi emocije prema vama,a da zapravo ne oseca isto. Vazno je znati kada je vreme da odemo.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan kada cete videti necije pravo lice. Ono sto je vazno da naglasimo jeste da postoji neko ko vas voli iznad svega. Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog do cega vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Vazno je da kazemo da vas voli jedan rak i da cete u danima koji su pred nama na najlepsi nacin da se uverite da je iskren. Ako dodje do toga da mu date  priliku onda je vise nego moguce da ce vam osmeh biti na usnama.

 

VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto  zelite. Moguce je da cete se silno iznenaditi u danima koji dolaze. Postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Ova sreda bi mogla da promeni dosta toga

 

RIBE

Vazno je da kazemo da dolaze dani za promene i dani kada cete videti necije pravo lice. Ako postoji osoba do koje vam je stalo imajte na umu da je sada pravo vreme da joj to i kazete.

Seiten: 1 2