Dnevni horoskop za petak,9.decembar:Sledi dan za pravu ljubav!

Dnevni horoskop za petak,9.decembar:Sledi dan za pravu ljubav!

7. Dezember 2022 0 Von Dejana

 VAGA

Vazno je da kazemo da postoji neko do koga vam je stalo. Neko ko je jako vazan u vasem zivotu. Ovaj petak moze da donese razocarenje da vi konacno vidite pravo lice te osobe. Necete ni sami znati sta je ono sto je najbolje za vas.

 

 SKOPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Iako imate niz obaveza sada vam je najvaznije od svega da su kraj vas oni koje volite. Cinjenica je da nema sumnje da ste u pravu ali ne smete zapostaviti svoje obaveze.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam za pravu ljubav sve ucini. Ono sto je vazno da kazemo jeste da nista nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Nemojte da zaboravite da je zivot jedan i da treba u njemu da uzivate na pravi nacin. Vama ce ovaj dan doneti iznenadjenja koja ni u kom slucaju niste ocekivali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Konacno ce sve doci na svoje i konacno bi sreca mogla da vas pogleda. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jasno da ce doci do promena koje niste ocekivali. Vazno je da pazite sta radite.

 

 RIBE

Vazno je da naglasimo da ce ovo biti dan za ljubav i dan kada bas nista nece biti nemoguce.Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko je spreman da vam na delu  dokaze i pokaze sta prema vama oseca.

Seiten: 1 2