Ljubav od 12. do 19.decembra:Evo koga ceka velika sreca!

Ljubav od 12. do 19.decembra:Evo koga ceka velika sreca!

9. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da postoji neko ko je spreman da vam sve na delu dokaze i pokaze. Samo od vas  zavisi hocete li toj osobi dati sansu ili ne.

 

 SKORPIJA

U toku sledece sedmice ljubav vama bas i nece biti na prvom mestu. To je zato sto imate neke druge planove. Sve je to u redu sve dok nikome ne dajete laznu nadu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dakle jako je vazno da naglasimo da cete dobiti ono sto zelite i doci do svog cilja. Samo nemojte odustajati od svojih zelja i planova.

 

 JARAC

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od osobe koju volite. Nemojte da dozvolite da vam drugi kreiraju zivot. Vazno je da znate da je on samo jedan i da dozvolite sebi da ga zivite onako kako vi zelite.

 

 VODOLIJA

Ljubav je vase drugo ime i u toku sedmice koja je pred nama ce doci do lepsih promena. Samo je jako vazno da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

 RIBE

U toku sledece sedmice morate da razmislite da li zelite da se vratite na staze  proslosti ili da idete ka novoj buducnosti. Od toga zavisi koliko cete srece imati ali i mnogo toga drugog. Nekada nas zadnji pokusaj odvede do cilja.

Stranice: 1 2