Nedeljni horoskop za trecu sedmicu meseca:Vasa sudbina do 19.decembra!

Nedeljni horoskop za trecu sedmicu meseca:Vasa sudbina do 19.decembra!

9. Decembra 2022 0 By Dejana

 

VAGA

Konacno ce doci do toga da saznate ko je osoba koja prema vama gaji emocije. To ce jako da vas obraduje i to je ono sto moramo reci. Samo je bitno da ne zaboravite da ste vi neko ko donosi odluku. Nemojte nikome davati laznu nadu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti jako lepa sedmica za vas. Doci ce do toga da vam se konacno neke zelje ostvare. Bitno je da znate sta je ono sto zelite od zivota i ponasate se u skladu sa tim.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce doci do ljubavnih desavanja kada je u pitanju sedmica pred nama. Vi cete se do kraja meseca zaljubiti kao nikada do sada. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i ponasate se u skladu sa tim.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani za emocije i dani kada vas cekaju velike odluke. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da sve ucini zbog vas. Mislite o tome i cuvajte ono sto imate. Slede iznenadjenja.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da se uverite u necije emocije. Neko ce vam na delu dokazati svoju ljubav i naklonost. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko vas iskreno voli i spreman je da vam se nadje.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za emocije i dani kada ce sve doci na svoje. Dakle ceka vas jedna jako lepa sedmica. Mislite o tome i uzivajte u danima koji slede. Cuda su moguca onda kada im se najmanje nadamo.

Stranice: 1 2