Pun mesec je bio 8.decembra:Na ove znakove je ostavio najveci uticaj i posledice!

Pun mesec je bio 8.decembra:Na ove znakove je ostavio najveci uticaj i posledice!

10. Decembra 2022 0 By Dejana

 

   BLIZANCI

Pun mesec je u vasem znaku sto samim tim znaci da je ovaj period za vas jako znacajan. To je ono sto moramo da naglasimo. Imajte na umu da dolaze dani kada cete morati da donesete neke odluke.

Mozete da ocekujete poziv osobe iz vase proslosti jer je cinjenica da postoji neko ko vas i dalje voli. Razmislite o tome da toj osobi date priliku. Ako i vi prema njoj gajite emocije i ako je i vama dalje stalo onda znajte da dolaze dani kada ce ljubav ponovo da vam bude na prvom mestu. Dalje, moramo da kazemo da ce ovaj period doneti srecu i na polju karijere.

Ocekujte ponudu koja se tice novog radnog mesta. Moze lako biti da je to nesto sto ste cekali tokom celog zivota. Nesto za sta ste se jako dugo borili. Samo vi znate sta je ono sto zelite i sta je ono sto je najbolje za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   BIK

Vi ste treci znak na koji je pun mesec u znaku blizanca ostavio jak uticaj. Vama ce se u toku narednih par dana ostvariti jedna velika zelja. Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce doci do iznenadjenja i radosti koju ste dugo cekali. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto je najbolje za vas.

Sledi vam sjajan period i dani kada cete ostvariti jednu svoju veliku  zelju. Razmislite o tome sta je najbolje za vas i dozvolite sebi da u zivotu uradite i cinite onako kako vi zelite. Misljenje nevaznih ljudi je nevazno,to morate da imate na umu.

Stranice: 1 2