Dala si mu dusu,srce na dlanu,a on ti obecao kule i gradove i na kraju ti srusio sve snove!

Dala si mu dusu,srce na dlanu,a on ti obecao kule i gradove i na kraju ti srusio sve snove!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

Obecavao ti je sve ono si zelela. Pricao ti je o emocijama. O deci i braku, o ljubavnoj bajci u kojoj cete vas dvoje biti glavni akteri. Sve si ucinila i dala i njemu je oduvek svega  bilo malo. Sada ti dolaze dani za promene, i dolaze ti dani kada ces morati da pogledas istinu u oci.

Kreni dalje  zeno, samo kreni dalje. Reci mu da je kraj i da je gotovo, i da nije zasluzio vise nijednu sansu. On ce te zvati ponovo. On ce ponovo pokusati. Zato sto on dobro zna da ti vredis i da ga volis svim srcem. Kreni dalje zeno, samo kreni dalje. Ma koliko da ti je stalo imaj  na umu da ni u kom slucaju neces uspeti da kraj njega nadjes srecu.

On ce zeleti jos jednu sansu ali imaj na umu da ce i ovog puta  to biti bajka koju  ce pricati,bajka koja ne postoji.

Sada je doslo vreme da stegnes svoje srce. Da ga pogledas i da mu kazes da si konacno shvatila da on nije vredan tvoje ljubavi. Da on nije vredan bas nicega sto si za njega uradila. Dusu si mu dala, nije je cenio.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pusti ga da ode. Najbolje sto mozes da uradis jeste da tom muskarcu okrenes ledja. Imaj to na umu, to je  za tebe najbolje i za tvoju buducnost.  Ti kraj njega nikad srecu neces naci i prestani vec jednom da se nadas cudu. Da ce da se promeni i da shvati da ti vredis. Nece, a cak i da se to desi imaj na umu da ti zasluzujes mnogo vise. Ti si zena koja je jaka i snaznija nego sto deluje.

Prestani vec jednom da trosis svoje vreme,svoju dusu i ljubav na nekog ko vredi tako malo….

Stranice: 1 2