Dnevni horoskop za  ponedeljak,12.decembar:Jednom znaku sledi veliko iznenadjenje!

Dnevni horoskop za ponedeljak,12.decembar:Jednom znaku sledi veliko iznenadjenje!

11. Dezember 2022 0 Von Dejana

VAGA

Sjajno se osecate. Ovaj ponedeljak ce doneti srecu i novu priliku za vas. Moramo da kazemo da nije nemoguce da dodje do iznenadjenja koje vi u ovom slucaju ni u kom slucaju ne ocekujete.No, vi ste neko ko itekako zna da se snadje u raznim situacijama.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovaj ponedeljak biti sansa za vas. Da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Svakako da postoji neko ko zna i ume da vas voli na pravi nacin. Nemojte odustajati od onog sto naumite, ni u kom slucaju.

 

 STRELAC

Konacno ce doci do toga da se uverite u necije emocije. Da se zapitate ko je osoba koja prema vama gji osecanja.Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi i uzivate u onom sto imate. Ovaj dan donosi  mnogo toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Konacno, dan za ljubav. Dan kada ce zvezde biti na vasoj strani. Razmislite o tome.  Moramo reci da sledi ponedeljak kada cete moci da se uverite u to da vas neko voli. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite.

 

 VODOLIJA

Ljubomorni ste ali to je jednostavno do vas, i niste u pravu. Vama je voljena osoba odana i verna i gresite sto je tako. Kao da ne znate da cuvate ono sto imate, umesto da se posvetite sebi i uzivate u sreci koju imate.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Ovaj ponedeljak donosi ljubav.  Donosi novu sansu za vas. Samo je na vama  hocete li toj osobi dati sansu. Svakako da postoji neko ko zeli da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Cuda su moguca cak i kada vama tako ne deluje.

Seiten: 1 2