Ljubavni horoskop za ponedeljak:12.12. ce biti caroban dan za ljubav!

Ljubavni horoskop za ponedeljak:12.12. ce biti caroban dan za ljubav!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ovaj dan vama donosi problem sa ljubomorom. To je ono sto moramo da kazemo.  Doci ce do toga da vam se neke zelje ostvare, ali je vas strah od gubitka voljene osobe veliki. Niste u pravu. Ona je odana i verna i sve je do vas.

 

 SKORPIJA

Ponedeljak koji je pred nama ce doneti radost. Dakle samo je vazno da ne odustajete od onog sto zelite. Sreca je na vasoj strani i vrlo je moguce da ce doci do ostvarenja velike zelje. Postoji jedan rak koji je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze. Dajte mu priliku.  To je svakako zasluzio.

 

STRELAC

Ovaj dan bi mogao da bude veliki preokret u vasem zivotu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Slede vam neke promene i iznenadjenja koje ni u kom slucaju niste mogli da ocekujete. Na vama je mnogo toga, zapitajte se sta je ono sto zelite.

 

 JARAC

Sledi dan za promene i dan kada cete dobiti ono sto zelite. Posvetite se sebi.Bitno je da imate na umu da ste voljeni i da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.Razmislite o tome. Dajte toj osobi priliku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Nema nista lose u tome da slusate svoje srce. To je ono sto moramo da kazemo. Cak i u slucaju da niste spremni da  se borite, nadjite snagu u sebi. Vazno je da znate da je zivot previse kratak da bi ste  ga proveli u cekanju.

 

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Ovaj ponedeljak ce doneti razocarenja. Samo je vrlo vazno da imate na umu da je to zato sto ste jako voljeni. Pricajte sa njom. Medju vama postoji ljubav. Vredi da se borite za ono sto zelite.

 

 

Stranice: 1 2