Astro od 12. do 19.decembra:Ovim znacima sledi teska sedmica..

Astro od 12. do 19.decembra:Ovim znacima sledi teska sedmica..

12. Decembra 2022 0 By Dejana

Vazno je da se uverite u to ko vam je prijatelj i na koga mozete da se oslonite. To je bitno jer ce vam trebati pozajmica.  Ako ste ipak u prilici da imate dovoljno novca onda pokusajte da ga sacuvate jer ce vam ova sedmica doneti niz neocekivanih promena koje ni u kom slucaju niste ocekivali. Imajte to na umu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   OVAN

Vama ce ova sedmica biti teska jer ce doci do toga da se razocarate u nekoga koga volite. Izvesno je da postoji neko o kome mastate i idealizujete tu osobu. Sada ce doci do toga da vidite njeno pravo lice i ni u kom slucaju vam nece biti lako.

Nemojte kriviti sebe. Shvatite da niste vi krivi sto je ta osoba takva kakva jeste. Da je zapravo samo glumila da joj je stalo do vas. I znajte da ce ovo biti  teska lekcija posle koje cete znati da prepoznate ko  je iskren,a ko samo glumi da jeste.

Do kraja ove sedmice ce doci do iznenadjenja i ni sami necete znati sta je ono sto od zivota zelite. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, i dajte sebi pravo da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Bice vam to potrebno.

Stranice: 1 2